Reviews

2 warme mensen die voeling hebben met hun publiek en die zorgen voor een gezellige sfeer op maat! Echt een aanrader!

Ingrid

Dikke proficiat aan Sofia en Filiep (den DJ) heel leuk feest gehad met paracommando Menen. Prachtig gezongen !!!!!!

Orlando

Deze namiddag hadden we de zangeres Sofia bij ons korpsmaaltijd te menen. Hebben super  genoten van haar zangtalent. Zeker alle genres kent ze gewoon dikke duim Sofia

Robbie

Ik was op zoek naar een zangeres voor het feest van mijn grootouders. Wat ben ik blij dat we op Sofia botsten! 

Het was gewoon TOP. Echt een aanrader!!

Jennifer

Doremi Sofia zorgt voor een enthousiast optreden met veel Franse chansons en andere klassiekers.  Ze gaat op een heel ongedwongen manier met haar publiek om.  Al snel zijn er mensen op de dansvloer te vinden.  Ideaal om een feestje in gang te zetten!  Sofia is uiterst professioneel en charmant.  

Een aanrader!

Hans

Bedankt voor de prachtige namiddag voor onze bewoners. Doremi Sofia en DJ Felipe bezorgden ons een fantastische show en voor ieder wat wils. 

Een aanrader!!

WZC Ceres

Geweldig optreden van Sofia (goede zangeres) en Felipe (dj/technicus geluid en licht) in ons woonzorghuis Poortvelde!

Liedjes aangepast aan de gelegenheid. Sofia beweegt zich volop tussen het publiek voor een goede interactie. 2 professionele én sympathieke mensen.

En als extraatje: achteraf sturen ze nog een zelfgemaakt filmpje van hun optreden door.

Het boeken meer dan waard!

Steven

Ledenfeest Kunstkring Rodrigo Flamenco vzw: kaas, wijn en muziek met op de bühne Doremi Sofia. Het buffet vraagt het: de eerste set Franse chanson. Meezingen met de hits van toen en nu en de verzoeknummers: ambiance. Na la bouffe nam de zangeres ons mee op een fijne tour-du-monde: Nederlands, Engels, Spaans, Duits, alle liedjes passeerden de revue tot dansens toe. Met leuke bindteksten, grapjes en af en toe wat emo had ze een leuk contact met het publiek, alsof ze one-of-the-bunch was. 

Voor de afwezigen die zoals bijna altijd ongelijk hebben, wat ons betreft ze mag nog komen ...

Roel

Deze namiddag werd onze feestmaaltijd en ontmoetingsnamiddag voor de senioren opgevrolijkt door Sofia. Wijkteam Bissegem was in de wolken om iedereen zo te zien genieten van het optreden. Er werd gezongen en gedanst. Ambiance en blije mensen, dit is waar we het voor doen. Elkaar ontmoeten en de muziek laten verbinden. Het was top! Geluid en zang van heel hoge kwaliteit en achteraf maakten Sofia en partner nog tijd voor een praatje met de bezoekers. Een namiddag waar er nog lang zal over nagepraat worden. 

Thx vanwege Wijkteam Bissegem.

Nele